• Искам помощ!

Какво е Bueno.bg?

Bueno.bg е уникална и иновативна платформа, която предлага  промоционални оферти до 90% отстъпка с най-добрите услуги и продукти в твоя град.
Ние предлагаме желаните от теб продукти и услуги на най–изгодна цена. Освен на уникалните предложения, ние държим и на качеството им, затова избираме да работим с най-добрите в бизнеса. Наши партньори са най-конкурентните фирми на пазара. 
 

Какво е групово пазаруване?

Груповото пазаруване е изкюлчително удобен начин да получавате най-изгодните оферти от сферите, които те интересуват. Бизнес партньорите ни предлагат големи отстъпки за потребителите на Bueno.bg, защото ние сме в състояние да гарантираме голям брой продажби. За да се възползвате от офертата, всичко което трябва да направите е да натиснете бутона "Купи!". 

Защо сделките са толкова добри?

Защото Bueno.bg  предлага сделки, които всеки иска да купи! Ние се гордеем с това, че намираме най-добрите и уникални оферти  във всеки град  и то с до 90% отстъпка. Нашите потребители се възползват от страхотните предложения, а нашите бизнес партньори получават много нови клиенти.

Как да се възползвам от всички тези изгодни предложения?

  • Регистрирай се в сайта
  • Следи офертите в нашта Facebook страница http://www.facebook.com/Bueno.bg
  • Абонирай се за получаване по e-mail за пълен списък с офертите за определени категории услуги и градовете, които те интересуват. 
  • Обади ни се тел. 0888 107 658 и попитай или поръчай желания от теб ваучер!

Струва ли ми нещо, когато създавам свой профил или се абонирам да получавам ежедневно и-мейли с новите оферти?

Абсолютно НЕ! За да се присъедениш към Bueno.bg трябва само да имаш желания и мечти. Нашите абонирали се потребители са първите, които разбират за новите сделки, така че никога да не пропуснат изгодните предложения.

След като натисна бутона "Купи!", кога трябва да платя? 

Когато натиснеш 'Купи', за да закупиш оферта, ще получиш и-мейл за потвърждение, който удостоверява, че си дал вече своята заявка за конкретната оферта и желание за закупуване на ваучер. След това ще трябва да заплатиш ваучера чрез един от посочените начини за това. Ваучерът представлява документ, на който е написан уникален код. 

Вижте начините за плащане тук.

Кога ще получа своя ваучер?

Може да получиш достъп до твоя ваучер, като влезнеш в Bueno.bg, отидеш в меню "История на поръчките", в профила ти - горния десен ъгъл на страницата.

Трябва ли да отпечатам своя ваучер?

Само ако желаеш! Имаш възможност да запишеш своя уникален код или да го изпратиш на мобилния си телефон под формата на SMS като изберете тази опция. Не забравяй да предоставиш този код в обекта, от чиято оферта искаш да се възползваш.

Кога мога да използвам своя ваучер?

Тази информация ще бъде поместена на ваучера. Условията за ползване можеш да намериш в "Условията на офертата" на нашия уеб сайт.

Само за себе си ли мога да изпозлвам ваучер?

Не! Би могъл да зарадваш своите близки и приятели с чудесен подарък от офертите на Bueno.bg. Подари им процедура за разкрасяване, чудесна почивка, вечеря в изискан ресторант и куп други полезни и интересни оферти. 

Колко ваучера мога да закупя?

Броят на ваучерите, които може да закупиш зависи от конкретната оферта. Информация относно този въпрос ще намериш в текста ''Условията на офертата'', който е част от описанието на всяка оферта.