• За Вас, търговци. Как да рекламирате бизнеса си и да предложите оферта в Bueno.bg!

Какво ще ти даде Bueno.bg , което никой друг не може?

Ефективна безплатна реклама: Bueno.bg обхваща най-широк кръг потенциални клиенти!

  • Безплатна реклама в нашия сайт - Bueno.bg предлага услуги и продукти от различни бизнес сектори с ексклузивни отстъпки, валидни за определен период от време. Bueno.bg публикува подробна информация за твоята фирма, местоположениението й, снимки и конкретната оферта, с която ще се представиш в нашия сайт. 
  • Безплатна банер реклама в най-посещаваните сайтове - Bueno.bg рекламира твоите услуги и продукти и в най-посещаваните сайтове в Българското Интернет пространство. Нашите банери са различни, атрактивни и печеливши.

Аудиторията на Bueno.bg търси ексклузивни и уникални оферти, а нашата цел е да ги осигуряваме. Ние създаваме голям интерес към твоя бизнес, а от теб зависи дали клиентите ти ще станат лоялни.


Една от функциите на Bueno.bg е да представи фирмата ти пред хиляди български потребители. От своя страна всеки от тях може да сподели или предложи харесаните оферти на приятели в социалните мрежи или просто да разкаже своите впечатления. 

Bueno.bg дава повод  да се говори за теб, твоите услуги и продукти. Публиката гледа на Bueno.bg като ориентир за най-добрите места в града. Тя следи с интерес за нови страхотни продукти и услуги, а фирмата, която й ги предлага може да е твоята.

Създай своята оферта в Bueno.bg!

Стъпките са лесни :

1. Изпрати запитване към нас, в което отбележи желанието и предложението си. 

2. В най-кратък срок ще се свържем с теб, за да насрочим среща и да обсъдим всички подробности и възможности твоето предложение да се появи в Bueno.bg.

3. Публикуваме твоята оферта!

Това е Bueno.bg. Ако желаеш да бъдеш част от най-бързо развиващия се и иновативен  проект - пиши ни!

Запитване за оферта

captcha

Изпрати