• Как да закупите ваучер?

Изберете една от промоционалните оферти на Bueno.bg и натистинете бутона „Купи”. Можете да закупите всяка една активна оферта за себе си или за подарък, съобразено с периода, в които тя тече. Закупуването се извършва по избор с  един от следните начини за плащане:

Плащанe чрез ePay.bg

ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, която поддържа електронни плащания), може да платите директно с нея, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg.  Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имате такава). 

Плащанe чрез PayPal.com 

PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платите от PayPal.com, трябва предварително да имате регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта. Ако нямате акаунт в PayPal.com, разгледайте останалите начини за плащане. 

Плащанe с Visa и Visa Electron

Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg , без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез системите ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

Плащанe с MasterCard 

MasterCard е международна платежна система, която издава кредитни карти MasterCard и дебитни карти Maestro. Кредитните карти MasterCard поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез системите ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. 

Плащане с Easy Pay /плащане в брой/

Плащанията в брой към Bueno.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др.

За да закупите ваучер с плащане в брой, трябва да:

1. Направете заявка за ваучер. След като изберете желаната от Вас оферта и попълните Вашите данни, трябва да посочите, че желаете да платите в брой. След което ще получите Вашия десетцифрен платежен номер.

2. Отидете на каса на Изипей направете плащане. Изберете най-удобната за вас каса на Изипей (карта с всички каси). Представете десетцифрения платежен номер и съответната сума.

3. Вземете вашия промо ваучер. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще получите 12 – цифрения уникален код на Вашия ваучер по e-mail или SMS на предоставения от Вас номер. След като заявите плащане в брой, имате 48 часа, в които да извършите плащането. Ако не платите, след този момент няма как да се възползвате от промоционалната оферта и вашият платежен номер ще бъде анулиран. 

Наложен платеж /доставка с куриер/

При избор да закупите ваучер с наложен платеж наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване на посочения адрес. Поръчки направени до 14:00 часа се обработват в рамките на работния ден и се получават до три работни дни. Ако поръчате ваучер след 14.00 часа, поръчката ще бъде обработена на следващия ден. Плащането се осъществява в брой, когато куриерът на Speedy Ви достави ваучера. 

Заявка на ваучер по телефона на 0888 107 658 /плащане с Easy Pay/

Заявете своя ваучер по телефона  на 0888 107 658 и платете с Easy Pay /плащане в брой/. Плащането по телефона към Bueno.bg се извършва на каса на Easy Pay.

Разгледайте нашите промоционални оферти. Позвънете на  0888 107 658 . Наш представител ще запише данните, които се изискват за издаване на Вашия десетцифрен платежен номер, който да представите като основание за плащането на каса на Easy Pay. Тези данни са ще бъдат необходими и за фактическото получаване на закупения ваучер.

Изберете най-удобната за Вас каса. Представете десетцифрения платежен номер и платете съответната сума.

Вземете Вашия промо ваучер веднага щом осъществите плащането. Имате възможност да го получите на посочения от Вас и-мейл. 

След заявката на ваучер по телефона, имате 48 часа от момента на заявяване на ваучера, в които да осъществите плащането на исканата от Вас оферта. След това Вашия платежен номер ще се счита за невалиден.