• Спечели точки - намали цената!

Искате да платите по-малко? ОК!

Единствено в Bueno.bg Ви предоставяме тази възможност.

Всяка покупка на ваучер, платена през сайта Bueno.bg *** ви носи точки, които можете да използвате при следващото си пазаруване, за да намалите цената на офертата, която сте харесали. 

Какво са бонус точките?

Това са виртуални пари, които можете да използвате когато пазарувате в сайта, за да намалите допълнително цената на оферта.

Колко точки мога да ползвам при една покупка?

Всяка оферта предлага различни възможности, затова използвайте слайдера (кръгчето с проценти) под цената на офертата, за да проверите докъде може да свалите цената. 

Ако нямате достатъчно точки, надписа ще стане червен, но все пак ще видите колко много пари ще спестите ако купувате от Bueno.bg 

Как мога да спечеля още точки?

Като пазарувате в сайта или участвате в нашите игри и Facebook инициативи. Проверявайте сайта или нашата facebook страница и няма да пропуснете шанс да спечелите допълнителни бонуси.

Можете също да се абонирате за e-mail бюлетина, за да следите офертите и специалните предложения, които ще може да се купят само срещу точки, т.е. без пари.

Мога ли да платя само с точки?

Да! Това е уникално за сайта Bueno.bg. Тук пазарувате без пари определени оферти. Следете нашите предложения и ще можете да се възползвате от точките си максимално.

*** Услугата е не е достъпна за потребители, ползващи мобилната версия на сайта Bueno.bg, както и за такива, които използват опцията "Заявка на ваучер по телефона".