Рафтинг уикенд по река Искър с нощувка в хотел „Планинец”!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 65

Два часа спускане с рафт или каяк през красивото Искърско дефиле, нощувка с био закуска в уютния хотел „Планинец” и разходка до био ферма само за 75 лв. на човек. Предложението на „Лозано турс” е уникално! Не го пропускайте!

Описание на офертата:

Как ще преминете през бързея на ежедневието, ако не си почивате достатъчно и не се зареждате с нова енергия? Двучасово спускане с рафт или каяк е точно това, което ви трябва! Ще се влюбите в това усещане за победа на водната стихия, а гледките от Искърското дефиле ще ви оставят без дъх!

Предложението на „Лозано турс” включва и страхотно място за почивка сред природата след вълненията, които сте изживели през деня – Хотел Планинец – Бов.

Хотелът е част от био ферма, така че закуската, която ще ви сервират на следващата сутрин ще бъде такава, каквато си я спомняте от дете – домашни мекици, истинско прясно мляко от био фермата, домашно сирене и сладко от горски плодове. Не ви ли звучи сякаш сте попаднали отново в кухнята на баба ви?

Ако желаете, можете да разгледате цялата ферма и развъдника за каракачански кучета към нея. Ако не, оставете багажа си в уютната хотелска стая, излезте навън и... дишайте!

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 23.06.2012г. до 31.10.2012г.

2. Ваучерът е за една нощувка за един въздрастен, настанен в двойна стая + една закуска + посещение и разглеждане на био ферма с развъдник на оригинални каракачански кучета + два часа рафтинг спускане по р. Искър.

3. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.

4. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан.

5. След закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туристическа агенция "Лозано Турс" ООД в рамките на ТРИ работни дни. Пълната информация за начина на сключване на договора ще получите на тел: 0893 894 519.


Пълна програма на пътуването:
1 Ден - Настаняване в Хотел Планинец - село Бов - напълно реновиран хотел, част от затворен кръг на био ферма. При желание от ваша страна можете да посетите био фермата и да се запознаете с производството на екологично чисти продукти, както и да разгледате каракачанските кучета, част от фермата. Два часа приключение по р. Искър. Спускането с рафт или каяк по река Искър е едно приключение, което може да изпита всеки - и дете, и възрастен. Освен забавление, това е единственият начин да се видят непристъпните и неописуемо красиви места на Искърското дефиле. Незабравимо приключение за малки и големи по р. Искър в Искърското дефиле. Сборен пункт пещерата "Темна дупка" на гара Лакатник. Там се екипираме и микробус извозва участниците 10 км. нагоре по реката, от където започва рафтинг спускането. Маршрутът е изпълнен с адреналин и емоционални моменти, без да бъде опасен, което го прави подходящ и за тези, които никога не са опитвали това преживяване. Часове за спускане: 9:30 часа; 12:30 часа; 15:00 часа. Нощувка.

2 Ден - Закуска в хотела с екологично чисти продукти произведени във фермата - домашно приготвени мекици, домашно сирене, айрян, домашно сладко от горски плодове, чай от горски билки, прясно мляко от фермата на хотела, кафе или горещ шоколад по избор. Напускане на хотела.

В цената са включени:
- Една нощувка + една закуска за един възрастен настанен в двойна стая в Хотел Планинец;
- Рафтинг спускане по р. Искър в продължение на 2 ч.;
- Рафтинг екипировка - неопрен, неопренови обувки, непромокаемо яке, каска и спасителна жилетка;
- Инструктор при спускането;
- Посещение на био ферма с развъдник на оригинални каракачанси кучета;
- Възможност за полудневна конна езда с инструктор - заявява се предварително - 25 лв. за 4 часа.

За фирмата

„Лозано турс” предлага автобусни и самолетни екскурзии в България и в чужбина, както и уникални индивидуални пакети. Ако ви се иска да посетите някое интересно място, а не обичайните туристически дестинации, спокойно можете да се обърнете към екипа на „Лозано турс” за съвет и съдействие.

Посещения на стари замъци, на забавни фестивали – като този на сръбската плескавица например, служителите на този туроператор ще ви предложат екскурзията, която е най-подходяща за вас. Те знаят кога, къде и какво се случва и могат перфектно и бързо да организират вашето пътуване.

„Лозано турс” работи със стабилни и авторитетни партньори от цял свят. Това позволява на фирмата да ви гарантира, че вашето пътуване и почивка ще бъдат невероятно преживяване, изпълнено само с позитивни емоции.