ПРОМО! Загреб, Верона, Венеция и шопинг в Милано - Екскурзия с 3 Нощувки, Закуски и Транспорт. Цена: 260 лева! Дати: Април и Май!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 8

Автобусна екскурзия до Италия: 3 Нощувки + Закуски + Туристическа Програма + Панорамни обиколки + Водач от агенцията само за 260 лева на човек от Караджъ Турс!

Описание на офертата:


Загреб, Верона, Венеция + шопинг в Милано - Автобусна Екскурзия

Венеция е град в Северна Италия и е столица на автономния регион Венето. Градът се простира на площ от 412 кв.км. Самият град включва 118 малки острова, които образуват Венецианската лагуна в Адриатическо море. Соленоводната лагуна се простира между устията на реките По и Пиаве. 

Венеция е известен още като „Кралицата на Адриатика“, „Град на водата“, „Град на мостовете“ и „Град на светлината“. Няма друг град като Венеция - има 180 канала, 450 моста и великолепни дворци. Около най-големия от всички - Канале Гранде има над 170 красиви сгради датиращи от XIII до XVIII век.

Верона е град в автономната област Венето и столица на провинцията Верона. Поради значението и стойността на многото исторически сгради Верона е включен в списъка на ЮНЕСКО за историческо наследство. В града има много римски и средновековни паметници. Верона е известна с римския амфитеатър и е третия по големина в Италия след колизеума в Рим и арената в Капуа. Дори и днес се използва за публични събития, изложби, театър и опера през топлите летни вечери. Интересен е римския театър, построен през I в.пр.Хр. Ponte di Pietra е друг символ на града – каменен мост над реката Адидже. Basilica of San Zeno Maggiore се счита за едно от най – големите постижения в римската архитектура. Впечатлява с изключителна изработка – прозорец украсенкато колелото на съдбата, колони и корнизите са с лек златист отблясък, камбанария – висока 72м. В базиликата се намира и крипта, съдържаща гробницата на Св.Зено - първия епископ на Верона и мъченик. Забележителност е и малката базилика San Lorenzo, датираща от 1177г. За всички влюбени и невлюбени ще е интересно да разгледат къщата на Жулиета. Да видят балкона, от който тя е чувала любовните излияния на Ромео. Там можете да напишете на листче вашето име и името на любимия човек, да го закачите на стената на къщата. Така ще се обичате силно завинаги – или поне така казват хората. 

 

Дати: 16.04.2020 - 21.04.2020
          29.04.2020 - 03.05.2020 Великденска
          06.05.2020 - 10.05.2020

ПРОМО Цена: 260 лева на човек!

  Възможност за отпътуване по маршрути от: 
1/  Варна, Шумен, Търговище, В. Търново, Севлиево, Ловеч, Ботевград и София при минимум 40 човека
2 / Бургас, Айтос, Карнобат, Сливен, Ст. Загора, Пловдив, Пазарджик и София при минимум 40 човека
3 / Кърджали, Хасково, Димитровград, Пазарджик, Ихтиман и София при записани 40 човека 

Програма:

1 ДЕН
Отпътуване от София в 06:00 часа от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет). Пристигане в Загреб привечер. Туристическа програма – площад Бан Йосип Йелачич, посещение на катедралата, известна с неоготическите си камбанарии и съкровищница, църквата Сан Марко, Театъра на Загреб, Парламента, Кървави мост и др. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска в Хотела.
Отпътуване за Верона. Отпътуване през Словения за Италия. Около 15:00ч пристигане в хотела. Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзия по желание : По желание: Екскурзия до Верона 15:30/16:00ч. - Града на влюбените. Пешеходна разходка в града с разглеждане на Площад ”Бра”, Паметника на Виктор Емануил II, Амфитеатъра АРЕНА ди Верона, Фонтана “Мадона Верона”, Ренесансовия площад Ербе , Къщата на Жулиета , Паметника на Данте. Гробниците на Скалиджерите и колоритния пазар. Свободно време по търговската улица Мацини. Нощувка в хотел в района на Верона.

3 ДЕН
Закуска в Хотела. Свободно време за разходка и покупки или екскурзии по желание; По желание:  Екскурзия до Милано от 08:30 ч. Фотопауза и разглеждане на езерото Гарда. Пристигане в Милано. Туристическа обиколкa на града - Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил Дуомо, Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри, замъка Сфорцеско, музея на Науката и техниката, разходка по улица Монтенаполеоне и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини - намаления от 30% до 70% на известни марки дрехи.

Към 18:30 ч. отпътуване за Верона. Нощувка.

 

4 ДЕН
Закуска в Хотела.
Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето с корабче отпътуване за Венеция. Пешеходна разходка с разглеждане на площад Сан Марко, Камбанарията, Двореца на дожите (отвън), едноименната Катедрала, Моста на въздишките. Свободно време.
В 19:00 ч. отпътуване за България.

5ДЕН
Пристигане в София около обяд.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: 21.05.2020
2. Ваучерът важи за "ПРОМО! Загреб, Верона, Венеция и шопинг в Милано - Автобусна Екскурзия с 3 Нощувки, Закуски и Транспорт, само за 260 лева на човек от Караджъ Турс"
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан.
4. Преди закупуване на ваучера се обадете на
туристическа агенция „Караджъ турс“ ЕООД на телефон
0700 10 403 в рамките на 3 работни дни, настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
* Tранспорт с лицензиран туристически автобус
* 1 Нощувка със Закуска в хотел 2/3* в района на Загреб
* 2 Нощувки със Закуски в хотел 2/3* в района на Верона
* Панорамна обиколка на Загреб
* Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута Загреб, Верона, Венеция
* Водач от агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Медицинска застраховка с покритие 5000 евро - 2лв. на човек на ден общо за 5 дни - 10 лева
* Застраховка „Отказ от Пътуване" - предлага се срещу допълнително долащане
* Корабче от Пунта Сабионе ( включва двупосочен билет, транспортни разходи и обслужване на фирмата) - 60 лева
* Екскурзия до Милано с посещение на езерото Гарда - 45 лева (при минимум 25 туриста)
Разходи от личен характер и музейни такси
Градска такса за 2*/ 3* хотел 1.50 евро на човек на ден (4.50 евро за целия престой)
Панорамна и пешеходна обиколка на Верона - 30 лева ( при минимум 25 туриста). 

За фирмата

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!