Вила под наем 'Мирела' с. Рибарица! Нощувка за 20 човека, 2 отделни къщи с Барбекю и Интернет! Цена: 360 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 8

ВАУЧЕРЪТ Е ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 160 ЛВ. Почивка за 20 човека в с.Рибарица! Вила 'Мирела' Ви очаква! Две отделни къщи, Барбекю, Интернет, само за 18 лева на човек!

Описание на офертата:

ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА ЗА ЦЯЛАТА ВИ КОМПАНИЯ НА ЕДНО СТРАХОТНО МЯСТО В ПЛАНИНАТА!


Вила  "Мирела"


Две отделни Къщи + Барбекю + Интернет

(Идеални за целогодишно ползване)


Цена: 360 лв (за 20 човека)

*ВАУЧЕРЪТ ВАЖИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 160 лв. (Останалата сума в размер на 200 лева, според условията на офертата, се доплаща към собственика на вилата, на място)

 

Описание:

Вила Мирела е разположена в горния край на китното планинско село Рибарица.
Вилата се състои от две отделни къщи залепени една за друга. Първата се състои от 1 четворна и 2 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел. На долният етаж има кухненски бокс, просторна трапезария и санитарен възел.
Отвън цялата е заобиколена от огромна тераса. Втората къща се състои от 1 двойна стая със самостоятелен санитарен възел, 1 четворна и 1 двойна стая, които ползват общ санитарен възел. На първият етаж има 1 четворна стая със самостоятелен санитарен възел кухненски бокс, трапезария с камина и санитарен възел. Всички стаи са с климатици. Четворните стаи са с по 2 легла персон и половина.
Двете кухни са напълно оборудвани с необходимата посуда. Едната трапезария е 50 кв.м и е съобразена с легломестата на вилата. Дворът е над 2 декара, има басейн и граничи с река Бели Вит.

Услуги
Легловата база на вилата е за 22 човека, но в някой случаи може да приеме 24 госта. В близост до вилата има 2 механи и магазин. Вилата разполага с безжичен интернет. Предлагаме храна при предварителна договорка и обслужване от квалифициран персонал.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.05.2020
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера, е задължително да се обадите на телефона: 0886431798 за да проверите наличността на свободни дати.
5. Ваучерът важи за ДЕПОЗИТНО ПЛАЩАНЕ в размер на 160лв., а остатъка от 200 лева заплатете към собственика на място" за: „Вила под наем 'Мирела' с. Рибарица! Две отделни къщи с Барбекю и Интернет! Нощувка за 20 човека! Цена: 360 лв."

За фирмата