Елегантна кожена чанта от естествена кожа в два възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 350 лева!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Стилна чанта за делови и бизнес дами! Естествена кожа!

Описание на офертата:

Подарете си един страхотен моден аксесоар за делови дами - Елегантна кожена чанта от естествена кожа в два възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 350 лева!

 

Описание: Стилна чанта за деловите и бизнес дами. Място за папки.

Материал: Естествена кожа

Затваряне: Цип

Интериор: Три джоба

Размери: 38/29/13/см.

Дръжка-височина: 12см

Цветове: Син, Бордо сафУсловия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.05.2020
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. След закупуване на ваучера е задължително да се обадите  на "Принц" ООД на телефон: 066 803 489 или 066 807 467

5. Ваучерът важи за: Елегантна кожена чанта от естествена кожа за делови и бизнес дами в два възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 350 лева!

6. Доставката се извършва от куриерска фирма, в зависимост от населеното Ви място, в рамките на 5 работни дни и е за сметка на купувача.

За фирмата
PRINCE е основана през 1991 в Габрово град със стари традиции. Началото е една добре позната история – фамилна работилница, където няколко занаятчии ръчно изработват кожени изделия използвайки уменията предавани от поколение на поколение. Уникалният подход към дизайна, съчетан с високо качество на материалите скоро довеждат до бързо развитие на фирмата.
 
През годините са въведени много нови форми,  материали и иноваторски решения но философията да създаваме висококачествени модни продукти с идеални пропорции продължава. Колекциите на PRINCE обхващат линии от чанти, колани и аксесоари притежаващи собствен дизайн. Нашите продукти целят да осигуряват максимален комфорт и удобство. Те са индивидуално замислени и представя деликатен баланс между функционалност и моден дизайн.
 
Известноста на марката произлиза от оригинални идеи и местни традиции в производството, съчетани с ангажимента ни за висококачествено обслужване на клиента. PRINCE се очертава като дизайнер на България пазар с луксозни кожени изделия, подаръци за мъже и жени, чанти, портфейли и колани.