Великденска екскурзия до Виена и Будапеща! 3 Нощувки със Закуски, Лицензиран Транспорт, Посещение на забележителностите и Екскурзовод, само за 274 лева. Дата: 25.04.2019

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

За Великден във Виена и Будапеща! Автобусна екскурзия, 3 Нощувки + Закуски + Посещение на най-емблематичните градове в Унгария: Вишеград и Сентендре!

Описание на офертата:

Великден във Виена и Будапеща!
(Автобусна екскурзия)


Австрия е страна на изумителния контраст между извисяващите се Алпи и зелената покривка на Дунавската равнина. Тази европейска красота е известна, колкото със своите исторически сгради и впечатляващи музеи и галерии, толкова и със ски съоръженията си от световна класа и спиращите дъха планински пейзажи.
В богатата културна история на страната изпъкват имената на гениалните композитори Моцарт и Шуберт, както и на великия ум- психологът Зигмунд Фройд.
Столицата Виена, например, е пъпът на музикалния живот в страната, окичена с прелестни сгради; музиката, изкуството и архитектурата достигат върха на Барока в Залцбург, родното място на Моцарт; снежните върхове на Инсбрук ограждат очарователни исторически сгради...


3 Нощувки + 3 Закуски + Автобусен Транспорт + Разглеждане на всички Забележителности + Водач от агенцията + Посещение на най-емблематичните градове в Унгария: Вишеград и Сентендре!

 

Дата: 25.04.2019

Цена: 274 лева (на човек)Програма:

 

Ден 1
Отпътуване от София в 20.00 часа от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет) по маршрут София - Будапеща. Преминаване през ГКПП Калотина. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане сутринта в Будапеща. Настаняване в хотел 2*/3* - Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след  14.00ч. Това е  политика на всички хотелиери в световен мащаб.
Eкскурзия по желание: От 08:30ч. панорамна автобусна обиколка на Будапеща: мостовете на р.Дунав, Парламента, Площада на героите, булевард ”Андраши”, Операта, Оперетата, Българското училище, катедралата „Св. Ищван”, хълма Будавар, Рибарските кули, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата – издигната от Хабсбургите. Свободно време за разходки в града.
Екскурзия по желание: Възможност за разходка с корабче по р. Дунав от 15:00 ч.
Екскурзия по желание: 20:30 ч. Автобусна нощна обиколка на Будапеща "Светлините на Будапеща" (при минимум 25 души) Нощувка.
 

Ден 3
Закуска - напускане на стаите.
Бонус - 08:30ч. Следва екскурзия до най-емблематичните градове в Унгария за унгарската история: Вишеград – крепостта от римско време „Понте Навата”, двореца на Матияш Корвин в стил Ренесанс; Сентендре – изключително живописен град, кръстен на Града на Ангелите - с барокови къщи, сръбски православни църкви, средиземноморска атмосфера. Отпътуване за Виена. Пристигане във Виена  около обяд. Свободно време. разходки във Виена или екскурзия по желание.
По желание: Пешеходна разходка в центъра на Виена - площад "Мария Терезия"; дворецът "Хофбург", където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица "Колмаркт", площад "Грабен" - сърцето на Стария град; бароковата църква "Св. Петър", готическата катедрала "Св. Стефан" - един от символите на Виена и най- значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства и оживената улица "Кернтнерщрасе".  Отпътуване за хотел 2*/3*, разположен в околията на Виена. Настаняване в хотел. Нощувка.


Ден 4
 Закуска. Свободно време за разходки или екскурзия по желание. 
По желание: Панорамна обиколка на Виена (минимум 3 ч.): дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело. 
По желание: разглеждане на двореца "Шонбрун" - лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод. Следобед свободно време във Виена - необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.) до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството „Светият кръст“, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори.
По желание:
 Автобусна нощна обиколка на Виена "Светлините на Виена". Нощувка.

Ден 5  
Закуска
Свободно време във Виена за индивидуално посещение на Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес, Къщата на Пеперудите в двореца "Хофбург", Музея за история на изкуството, Природонаучния музей или Императорската съкровищница, както и разходка по търговската улица „Марияхилферщрасе”. Отпътуване за България в 16:00 ч. Нощен преход.

Ден 6
Ранно сутрешно пристигане в София.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 25.04.2019

Ваучерът важи за следната дата на екскурзията:  
25.04.2019 
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите на туристическа агенция „Караджъ Турс“ ООД в рамките на 2 работни дни, телефон: 0700 10 403
5. Ваучерът важи за: "Великден във Виена и Будапеща! Автобусна екскурзия, 3 Нощувки + Закуски + Посещение на най-емблематичните градове в Унгария: Вишеград и Сентендре! Дата: 25.04.2019"

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
* Транспорт с лицензиран туристически автобус
* 1 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в Будапеща
* 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* във Виена
* Водач представител по време на пътуването
* Посещение на най-емблематичните градове в Унгария: Вишеград и Сентендре

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА: 
* Разходи от личен характер
* Градски, пътни, магистрални и гранични такси по целия маршрут - 30 евро / 58.68 лева  на човек / доплащане при резервация и сключване на договор
* Градска такса (city tax) за 2*/ 3* хотел 1.50 евро на човек на ден ( 3 евро за целия престой) по маршрута
* Медицинска застраховка за всички възрасти с покритие 10 000 евро с Асистанс ID: 14125
* Панорамна автобусна обиколка на Будапеща
* Разходка с корабче по р. Дунав
* Автобусна нощна обиколка на Виена "Светлините на Виена"
* Посещение на двореца “Шонбрун”
* Входни такси и билети за музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт

За фирмата

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!