Мароко - Страната на чудесата! Самолетна екскурзия, 6 Нощувки със Закуски и Вечери, Трансфер и Екскурзоводи, Цена ваучер: 400 лева! Дата: 17.10.2019!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

ВАУЧЕРЪТ Е ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 400 ЛЕВА НА ЧОВЕК! Страхотна Самолетна екскурзия до Мароко - Маракеш, Рабат, Фес, Казабланка: 6 Нощувки + Закуски + Вечери + Туристически програми с Екскурзоводи само за 1200 лева на човек от България травъл!

Описание на офертата:

Мароко - Страната на чудесата!

Кралство Мароко е държава в Северозападна Африка. Покрай Атлантическия океан има дълга крайбрежна ивица, която през Гибралтарския проток достига до Средиземно море. На изток граничи с Алжир, на юг със Западна Сахара и Мавритания, а на север и запад с Атлантическия океан. На север граничи по суша с испанските анклави Сеута и Мелиля. Най-високият връх е висок 4165 м.

Мароко днес впечатлява с разнообразния си релеф, с чудесната си кухня и прекрасната си природа, с културното и историческо наследство. Освен това климатът е мечта за европейците - дълго и горещо лято, мека и влажна зима.

Страната е модерна, бързо развиваща се и спокойно туризмът може да бъде сравнен с черешката на тортата на националната икономика. Една разходка отвъд Гибралтар и по мароканското атлантическо крайбрежие на юг, дава на пътуващите днес да се разходят в модерното бъдеще на фона на богатата история...

 

Мароко - Страната на чудесата!
(Самолетна Екскурзия от България Травъл)

*ВАУЧЕРЪТ ВАЖИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 389 лв. ЗА ВЪЗРАСТЕН. (Останалата сума в размер на 800 лева, според условията на офертата, се доплаща към туроператора - България травъл)

Дата: 17.10.2019 - 23.10.2019

 

Програма:

1 ДЕН 
Отпътуване от България с полет през Рим за Мароко. Пристигане на летището в Маракеш – оазиса на Мароко, древната столица (имперски град), основан през 11 век. Известен като розовия град, заради преобладаващия цвят на сградите. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН  
Закуска. Отпътуване за Казабланка – мегаполиса на страната, романтичен и модерен. Туристическа програма с местен екскурзовод. Градът остава с две имена – Дар ел-Бейда и Казабланка. Днес известен с най-голямата джамия „Хасан II“след тази в Мека, пожелание посещение на джамията (отворена за посещение до 15:00 часа). Фотопауза при брега на океана и известния фар „Ел Ханк“. Отпътуване за Рабат – столицата на Кралство Мароко. Туристическа програма с местен екскурзовод. Разположен на брега на Атлантическия океан, както и на бреговете на реката Бу Регрег. Както останалите предишни столици на кралството и тази е известна като имперски град. Посещение на кулата „Хасан II“, мавзолеят на „Мохамет V“. Казбата Удая – преобладаващите бели и сини светове ще ви пренесат в друг, различен свят. Настаняване в хотел в Рабат. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Мекнес. Един от четирите имперски градове, бил столица на Мароко през 17-18 век. Известен още като „градът на 100-те минерета“, тъй като там са едни от най-многобройните запазени джамии. Туристическа програма с местен екскурзовод, в която ще се насладите на едни от най-красивите забележителности на града: главната порта „Баб ал Мансур“ – това не е точно портал на времето, но е много близо; Площада „Плас ел Хедим“ и дворецът „Дар Джамаи“; джамията-мавзолей „Мулей Исмаил“; затворът „Хабс Кара“; ислямското религиозно училище „Медресе Бу Инания“. Отпътуване към Фес. Настаняване в хотел във Фес. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

4 ДЕН
Закуска. Туристическа програма във Фес – най-старият имперски град. Посешение на старата медина и най-впечетлителната, хиледолетна работилница за обработка на кожи. Тук ще станем свидетели на технология по за обработка на кожи без никаква съвременна технология. Процесът остава почти непроменен от времето на Средновековието. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

5 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Маракеш. Пристигане в града на приказките. Настаняване в хотела. Свободно време или пожелание допълнителна програма – яздене на камили (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.


6 ДЕН
Закуска. Туристическа програма в Маракеш. Разглеждане на градините Мажорел (входната такса се заплаща отделно). След това се отправяме към историческата част на старинния град – Медината. Разглеждане на: гробницата Саадин – династията, която управлява Мароко от 1554 до 1659г.; дворецът Бахияот времето на Шехерезада, известен с красивите и многоцветни дворове, които преливат един в друг. Отправяне към централната част на града, където ще се насладим на джамията Кутубия (отвън) – датираща от 12 век – шедьовър на ислямската архитектура и минерето й, издигащо се на 70 км. Отправяме се към площада „Джема ел Фна“ – с безброй дюкянчета за сувенири и подправки. Тук животът не спира – какъв по-добър начин да се потопите в атмосферата на мароканския начин на живот сред разказвачи на приказки, дресьори на маймуни, еноти и сурикати, змиеукротители, художници и рисувачи с къна (входните такси на обектите не са включени в цената – заплащат се при влизане). Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ДЕН
Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището. Отпътуване за България с полет през Мадрид. Пристигане на летището в София, според разписанията на самолетните полети.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 17.10.2019
Ваучерът важи за следните дати на екскурзията: 17.10.2019

2. Ваучерът важи за ДЕПОЗИТНО ПЛАЩАНЕ в размер на 400лв., а остатъка от 800 лева заплатете към туроператора "България травъл" за: "Мароко - Страната на чудесата! Самолетна екскурзия, 6 Нощувки със Закуски и Вечери, Трансфер и Екскурзоводи само за 1200 лева на човек! Дата: 17.10.2019"
3.
Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан на туроператора.

4.
Преди закупуване на ваучера е задължително да се свържете с туристическа агенция „България Травъл“ ЕООД на телефон 0899 53 99 66 в рамките на 3 работни дни, като настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.
5.
Всеки потребителя може да закупи неограничен брой ваучери.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* Самолетни билети с включени летищни такси с полет Ryanair през Мадрид;
* Включен ръчен багаж – една малка чанта с максимални размери: 40х30х20 – например дамска чанта, чанта за лаптоп или малка раница, която да се събира под седалката;
* Трансфер летище – хотел – летище;
* 1 нощувка в хотел 3*, със закуска и вечеря в Рабат;
* 2 нощувка в хотел 3*, със закуска и вечеря във Фес;
* 3 нощувки в хотел 3*, със закуски и вечери в Маракеш;
* Туристическа програма с местен екскурзовод в Казабланка;
* Туристическа програма с местен екскурзовод в Рабат;
* Туристическа програма с местен екскурзовод в Мекнес;
* Туристическа програма с местен екскурзовод във Фес;
* Туристическа програма в Маракеш;
* Представител на туроператора на български език за целия престой

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Яздене на камили – пети ден от програмата – 30 евро, при група над 15 човека;
* Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 7.90 лв. / за лица над 65 г. – 15.80 лв; за лица над 75 г. – 23.70 лв./

 

Доплашане за самолетен билет „Приорити“ – може да се вземе на борда още една чанта багаж с максимални размери 55х40х23 с тегло до 10 кг – заявява се при сключване на договора;

Чекиран багаж: - 10 кг/ - 20 кг или 32 кг;

Бакшиши (между 10 и 15 евро на човек за целия престой);

Доплащане за единична стая - 199 лв.

За фирмата

България травъл ЕООД е туристическа агенция за ценители на удобното и спокойно пътуване. Всяка екскурзия или почивка, на която отидете с България травъл ще бъде организирана перфектно и вие няма да се грижите за нищо.
Туристическата агенция предлага екскурзии и почивки по света и у нас. Ако си търсите круиз, професионалистите, които работят в България травъл, ще ви предложат най-изгодните оферти. Когато имате нужда от самолетни билети, билети за ферибот или каквато и да било помощ, свързана с вашите пътувания и почивки, можете да разчитате на България травъл.