Стилна раница от естествена кожа в три възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 280 лева!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Дамска кожена раница от естествена кожа. Може да се носи в ръка, на къса дръжка или на рамене.

Описание на офертата:
Подарете си един страхотен моден аксесоар за всеки повод - Кожена Раница от естествена кожа в три възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 280 лева!

Описание:

Удобна чанта за всеки ден. Може да се носи в ръка, на къса дръжка или на рамене. Интериорът е с едно разпределение, джоб с цип и два малки джоба за телефон, карти, ключове или др.

Материал: Естествена кожа

Затваряне: Капак с магнит и пристягащо коланче

Интериор: Джоб с цип и два отворени джоба

Размери: 33/30/12/см.

Дръжка: Една къса и регулиращи се презрамки за носене на рамо

Цветове: Розов (пудра), Червен, Зелен


Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.05.2020
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите  на "Принц" ООД на телефон: 066 803 489 или 066 807 467

5. Ваучерът важи за: Елегантна чанта и практична раница от естествена кожа в три възможни цвята! Произведена в България! Промоционална цена от 280 лева!

6. Доставката се извършва от куриерска фирма, в зависимост от населеното Ви място, в рамките на 5 работни дни и е за сметка на купувача.

За фирмата
PRINCE е основана през 1991 в Габрово град със стари традиции. Началото е една добре позната история – фамилна работилница, където няколко занаятчии ръчно изработват кожени изделия използвайки уменията предавани от поколение на поколение. Уникалният подход към дизайна, съчетан с високо качество на материалите скоро довеждат до бързо развитие на фирмата.
 
През годините са въведени много нови форми,  материали и иноваторски решения но философията да създаваме висококачествени модни продукти с идеални пропорции продължава. Колекциите на PRINCE обхващат линии от чанти, колани и аксесоари притежаващи собствен дизайн. Нашите продукти целят да осигуряват максимален комфорт и удобство. Те са индивидуално замислени и представя деликатен баланс между функционалност и моден дизайн.
 
Известноста на марката произлиза от оригинални идеи и местни традиции в производството, съчетани с ангажимента ни за висококачествено обслужване на клиента. PRINCE се очертава като дизайнер на България пазар с луксозни кожени изделия, подаръци за мъже и жени, чанти, портфейли и колани.