Регенерираща Терапия за суха и изтощена кожата на ръцете! Промоционално предложение от 'BS Beauty Studio' и цена от 14 лева!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Терапия за регенериране на суха и изтощена кожа с кремове CUCCIO NATURALE - Мигновенно възстановяване на кожата на ръцете и копринена мекота!

Описание на офертата:

Терапия за регенериране на суха и изтощена кожа

 с кремове CUCCIO NATURALE от

'BS Beauty Studio'

 

Цена: 14 лева

 
Описание:

Процедурата представлява живителна терапия за възвръщане на свежия вид на кожата на ръцете в четири стъпки. Акцентът в тази терапия е маската от гуава – растение, характерно за Централна и Южна Америка, богато на витамин Ц, антиоксиданти и кератин.

Описание на процедурата:

Фина ексфолиация от морски соли, мед и мляко е последвана от масаж с антиоксидантно масло от гроздови семки. Маслото е естесвен източник на жизнено важните за кожата витамини А, В, В5, D и Е.

За да се подсигури дълготраен ефект на терапията се използва и маска от алое и гуава в комбинация със затоплящи ръкавици, която попива във втория слой на кожата – дермата и премахва усещането за източение в кожата.

Терапията завършва с дълбоко хидриращ крем със специална интензивна формула за неотрализиране на свободните радикали и влива влага в сухата кожа.

Резултатът от терапията е мигновенно възстановяване на кожата на ръцете и копринена мекота.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.03.2019
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера, е задължително да се обадите на телефон 0897 98 93 70, за да проверите наличността на свободни часове.
5. Ваучерът важи за: "Терапия за регенериране на суха и изтощена кожа с кремове 'CUCCIO NATURALE' само за 14 лева"

За фирмата