Почивка на остров Закинтос! 4 Нощувки със Закуски и Вечери, Транспорт с лицензиран автобус и Водач от агенцията, само за 440 лева! Дата: 23.05.2020

    • :
    • :
  • Добри сделки: 5

ВАУЧЕРЪТ Е ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 140 ЛВ. НА ЧОВЕК! Страхотна лятна почивка до Йонийската перла - остров Закинтос! 4 Нощувки + Закуски + Вечери + Транспорт само за 440 лева на човек от България травъл!

Описание на офертата:

Остров ЗАКИНТОС - Йонийската Перла на Гърция!

Докоснете се до магията на Остров Закинтос (Zakynthos). Венецианците го наричали "Цветето на Изтока", а според легендата островът носи името на сина на легендарния аркадийски вожд Аркадиан Закинтос. Островът е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция с възхитителен смарагдов цвят на морето, а географското му положение дава възможност за посещение и на други острови в Йонийско море...

 

*ВАУЧЕРЪТ ВАЖИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 140 лв. ЗА ВЪЗРАСТЕН. (Останалата сума в размер на 300 лева, според условията на офертата, се доплаща към туроператора - България травъл)

Дата на екскурзията: 23.05.2020

 

Програма:

1 ДЕН
Отпътуване в 06:30 ч. от площад Руски паметник, (тръгване от Централна Гара/автогара в 05:15ч. - по предварителна заявка от клиента) по маршрут София - Кулата – Антирио (ферибот) - Патра - остров Закинтос. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

2 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Килини. Трансфер с ферибот до остров Закинтос. Настаняване в хотела. Свободно време за плаж или разходка. Вечеря. Нощувка

 

3 ДЕН
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу доплащане: Обиколка на остров Закинтос: Пешеходна разходка в град Закинтос. С нея ще имате възможност да разгледате площад "Св. Марк" с католическата църква и Музея на Соломос и Калвос: най-прочутите поети на остров Закинтос: Храмът на Дионисиос - патрон на острова; Венецианската крепост площад "Соломос", следва залива Лаганас и традиционнотo селище Волимас, както и свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

 

4 ДЕН
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание - целодневна екскурзия с корабче до Сините пещери и залива на контрабандистите. Пещерите са наречени "сини" заради ярките петна от светлосин и тъмносин цвят около и в тях, както и заради отражението на слъчевата светлина, а заливът на контрабандистите, с останките на претърпелия крушение кораб, привлича хиляди туристи всяка година. Свободно време за плаж и гмуркане. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

5 ДЕН
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 23.05.2020
Ваучерът важи за следните дати на екскурзията:23.05.2020
2
. Ваучерът важи за ДЕПОЗИТНО ПЛАЩАНЕ в размер на 140лв., а остатъка от 300 лева заплатете към туроператора "България травъл" за: "Страхотна лятна почивка до остров Закинтос - Йонийската перла! 4 Нощувки + Закуски + Вечери + Транспорт само за 440 лева на човек!".
3.
Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан на туроператора.

4.
Преди закупуване на ваучера е задължително да се свържете с туристическа агенция „България Травъл“ ЕООД на телефон 0899 53 99 66 в рамките на 3 работни дни, като настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* Транспорт с лицензиран автобус
*  1 Нощувка в хотел 3* в Патра
* 3 нощувки със Закуски и Вечери в хотел с категория 3* на остров Закинтос
* Фериботни и пристанищни такси
* Водач от агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

* Обиколка на остров Закинтос – 13 евро (дете до 12 г. безплатно) – при минимален брой – 25 души;
* Круиз с кораб до Сините пещери и залива на контрабандистите – 25 евро – при минимален брой  25 души;
* „Такса престой“ в Гърция както следва: хотел 1*/2* - 0,50 евро на стая на ден, хотел 3* - 1,50 евро на стая на ден, хотел 4* - 3 евро на стая на ден, хотел 5* - 4 евро на стая на ден. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване (без да дължи неустойка и компенцации) в случаите, в които туристите отказват да заплатят „такса престой“.
* Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 5.90 лв /за лица над 65 г. – 11.80 лв; за лица над 75 г. – 17.70 лв./;

За фирмата

България травъл ЕООД е туристическа агенция за ценители на удобното и спокойно пътуване. Всяка екскурзия или почивка, на която отидете с България травъл ще бъде организирана перфектно и вие няма да се грижите за нищо.
Туристическата агенция предлага екскурзии и почивки по света и у нас. Ако си търсите круиз, професионалистите, които работят в България травъл, ще ви предложат най-изгодните оферти. Когато имате нужда от самолетни билети, билети за ферибот или каквато и да било помощ, свързана с вашите пътувания и почивки, можете да разчитате на България травъл.