Плаване с Катамаран за Гергьовден! Заповядайте да отбележим Гергьовден на остров Самотраки, да се порадваме на пролетното слънце на Гърция! Дата: 03.05.2019. Цена: 619 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Ще плаваме край Диви плажове, Лагуни и Скалисти отвеси, ще ловим Риба, ще се разходим до високопланинските Водопади на един от най-живописните, планински и девствени острови в Гърция - Самотраки!

Описание на офертата:

Плаване с Катамаран за Гергьовден!

Заповядайте да отбележим Гергьовден на Самотраки, да се порадваме на пролетното слънце и да се насладим на най-доброто ярешко, не само в Гърция!
 

През май 2019, около Гергьовден, традиционно се отправяме към нашия любим Самотраки. Има някаква магия да посрещаш пролетта на това място, на което ритуалите възхваляващи раждането на живота, са пуснали хилядолетни корени. Остров Самотраки е един от най-живописните, планински и изолирани острови в Гърция - едва около 40% от площта му е проходима и обитаема. Това място е преплело в себе си тракийска история, богата планинска растителност, божествени реки и водопади, приказни гори, уютни планински селца, стада от диви кози и море с вкус на Безкрайност. И точно напролет, когато природата тепърва ще се събужда и ще покрие острова във всички нюанси на зеленото, ние Ви каним да се отправим в 4-дневно плаване до там!

Програма:

Плаването е 4 дни - от Петък (03-ти Май) до Понеделник (6-ти Май)

Ден 1/Петък – Отплаваме към 10 часа сутринта от Керамоти към о-в Самотраки!

Очакват ни 40 морски мили или 6-7 часа плаване. Време за ветроходство (за запалените - ще имате възможността да се запознаете с лодката и да научите някои основни термини), забавления и риболов. Привечер се очаква да пристигнем на острова. Посещение на таверна или вечеря на лодката. Свободна програма.

Ден 2/Събота - Закусваме и отплаваме за обиколка на острова!

Ще минем покрай южната страна на острова, като ще се наслаждаваме на великолепни гледки и много други морски забавления.След пристигане ще имаме време за свободна програма - разглеждане на забележителностите на пристанищния град и нощувка в пристанището. Късния следобед ще акостираме в пристанище Камариотиса. Свободна програма.

Ден 3/Неделя - Разходка във вътрешността на острова!

Трекинг до водопадите или наем на скутер за обиколка на острова. Вечерта - посещение на таверна. Хапване на ярешко или агнешко по предварителна поръчка - Самотраки се слави в цяла Гърция със своето ярешко месо!

Ден 4/Понеделник - Ранно отплаване към Керамоти!

Очаквано приставане - ранния следобед към 13 часа и прибиране към София.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 03.05.2019
Ваучерът важи за следната дата на екскурзията:
03.05.2019
2. Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите на „СП Сейлинг“на телефон: 0883 216 916
5. Ваучерът важи за: Плаване с Катамаран за Гергьовден! Заповядайте да отбележим Гергьовден на остров Самотраки, да се порадваме на пролетното слънце на Гърция! Дата: 03.05.2019. Цена: 619 лева на човек!

Цената включва:
*Наем на катамарана
*Шкипер
*Надуваема лодка с извънбордов двигател
*Нощувки на борда в двойна каюта
*Чаршафи и кърпи
*Пристанищни такси

Цената НЕ включва:

*Транспорт от София - Керамоти - София
*Храна и напитки на борда, но при Ваш интерес, имаме практика да зареждаме яхтата
*Лични разходи

За фирмата