ПРОМО! "По Стъпките на Дракула" - Автобусна екскурзия, 2 Нощувки със Закуски, Туристическа програма и Екскурзовод, само за 133 лева! Дати: Април и Май!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 8

По Стъпките на Дракула - Автобусна екскурзия до Румъния: 2 Нощувки + Закуски + Туристическа Програма + Панорамни обиколки + Водач от агенцията само за 133 лева на човек от Караджъ Турс!

Описание на офертата:


'По стъпките на Дракула' - Автобусна екскурзия до Румъния от София

Румъния предлага на посетителите си огромно разнообразие от древни исторически обекти – някои, датиращи от времето на саксонците, други – от Кралство Дакия. Древните крепости, разположени сред красива природа, привличат все по-голям брой  туристи.

Столицата на Румъния е красивият град Букурещ, който не случайно често е наричан с романтичното име „Малкият Париж”. Истински град на контрастите, Букурещ е не само най-голям в страната, но и водещ икономически, търговски и културен център. Румънската столица определно има какво да предложи на всеки свой посетител: едно от най-интересните места е Триумфалната арка, която за миг ще ви отведе в Парижката столица. Очакват ви още безброй забележителности, между които Площада на революцията, Кралския дворец, сградата на Атeнеума и куп други интетесни места.


Дати: 03.04.2020 - 05.04.2020
          17.04.2020 - 19.04.2020
          01.05.2020 - 03.05.2020

ПРОМО Цена: 133 лева на човек!

  

Програма:

1 ДЕН
Потегляне от София: Отпътуване в 06.00ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Плевен – Русе - Дунав мост. Преминаване на Дунав Мост при Русе и след обяд пристигане в Букурещ. Панорамна обиколка на Букурещ и възможност за посещение на етнографски музей „Румънско село” (входната такса се доплаща на място) - Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Отпътуване към Синая. Настаняване и нощувка в Синая / Пояна Брашов / Брашов в хотел 2/3*. Свободно време за разходки. Възможност за вечеря в ресторанта на хотел (след предварителна заявка). Нощувка.

2 ДЕН
Свободно време за разходки или екскурзия по желание. Екскурзия по желание до Синая, Бран и Брашов / при минимум 20 човека/ (без включени входни такси за обектите). Посещение на Двореца “Пелеш”- построен в периода 1873-1914г. като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Отпътуване за Бран и посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време за разглеждане на района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането - град Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка – разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Връщане в хотела. Свободно време за разходки или екскурзия по желание. Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): - Посещение на традиционен румънски ресторант, с вечеря на четиристепенно меню, състоящо се от традиционни ястия и жива музика. Възможност за вечеря в ресторанта на хотела срещу допълнително заплащане. Нощувка.

3 ДЕН
В 08:00ч. отпътуване отново за Букурещ, град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж. Свободно време за разходки и покупки. 17:00ч. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: 01.05.2020
2. Ваучерът важи за "Автобусна екскурзия до Румъния: 2 Нощувки + Закуски + Туристическа Програма + Панорамни обиколки + Водач от агенцията само за 133 лева на човек, от Караджъ Турс"
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан.
4. Преди закупуване на ваучера се обадете на
туристическа агенция „Караджъ турс“ ЕООД на телефон
0700 10 403 в рамките на 3 работни дни, настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
* Tранспорт с лицензиран туристически автобус
* 2 нощувки със Закуски в хотел **/*** в Синая/ Пояна Брашов/Tърговище
* Възможност за посещение на Румънското село в Букурещ ( без входна такса към музея)
* Трансфер до Букурещ за покупки и разходки в ден 3 от екскурзионната програма
* Панорамна обиколка на Букурещ
* Водач от агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Градски такси за хотелите по маршрута 4.80 евро / 9.40 лева на човек (заплаща се задължително към пакета)
* Медицинска застраховка с Асистанс 6 лева на човека за целия период за лица над 65г 12 лева;
* Панорамна екскурзия на Синая, Бран, Брашов /без включени билети/ - 40лв
* Входните такси на посещаваните обекти

За фирмата

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!