Нова Година 2020 във Винарска изба "Попова Кула", Македония! 2 Нощувки + Закуски и Вечери + Празнична Новогодишна Вечеря с музика на живо + Винен тур! Цена: 242 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 12

ЧНГ във Винарска изба Попова Кула, Македония! 2 Нощувки + Закуски и Вечери + Празнична Новогодишна Вечеря + Вечеря на 01.01.2020 с музика на живо + Винен тур само за 242 лева на човек!

Описание на офертата:

Подарете си едно страхотно и незабравимо Винено приключение за Вас и Вашето семейство -
Нова Година 2020
във
Винарска изба
"Попова Кула", Македония!

Пакет от 2 Нощувки + Закуски +  Празнична Новогодишна Вечеря + Празнична програма + Вечеря с Музика на живо на 01.01.2020 + Винен ТУР!

 

Дати: 31.12.2019

Цена: 242лв (за 1 човек)


Всички варианти за нощувки:

Тип настаняване

1 нощувка

2 нощувки

3 нощувки

Двойна стая 2 възрастни

273

485

664

Апартамент 2 възрастни

348

633

880

Доплащане Трети възрастен

124

219

297

Доплащане деца от 7-12 г.

60

100

148Описание:

Хотел Попова Кула се намира на 280 км от София, до магистрала Е-75 и градчето Демир Капия.


На разположение на гостите са: 33 стаи, ресторант , зала за винена дегустация, магазин за вино и сувенири, както и конферентна зала и огромна поляна за организация за отбор билдинг.
Хотел "Попова Кула" ви предлага едно незабравимо преживяване с 33 стаи, всяка кръстена според сортовете вина, които се произвеждат в Попова Кула и декорирани в унисон с цветовете и нюансите на виното. Всички са оборудвани с: телефон и интернет, климатик и сателитна телевизия. По-голямата част от тях имат и балкон с внушителна гледка към красивата околност - истинско предизвикателство за любителите на природата.

Ресторанта:
Място където вкус и елегантност се посрещат с македонската традиция и чар. Ресторантът е с капацитет от 60 гости, а лятната тераса е с капацитет от 80 гости и прекрасна гледка към околността. Предлага се богат избор от специалитети и грижливо подбрани комбинации, както и специализирани менюта от традиционна македонска и интернационална кухня в комбинация с прекрасни вина. Дегустациите се провеждат на 17-метрова кула, която предлага 360 градуса гледка към забележителната Демир Капијска долина. В храма на виното - Винарска изба Попова Кула има над 20 различните видове вино от 11 различни сортове грозде. С помощта на професионален дегустатор на вино можете да направите избор за винена дегустация. Типичната дегустация включва 5 различни видове вино с подходящо сирене, прошуто и десерт, също и винена дегустация с 5 различни видове вино със съвместими храни. Богата гама от авангардни вина и различна винена дегустация. Тук имате уникалната възможност да опитате вино произведено от местни македонски сортове грозде, като например: Станушина, Темјаника, Жилавка, Прокупец и Вранец. Винарска изба Попова Кула и лозята са разположени на южния склон на Велико Бърдо, западно от красиво градче Демир Капия в близост до магистрала Е-75. Демиркапската долина се намира в югоизточната част на Тиквешкия винен под регион, което е част от Повардариския Регион. Най-старите археологически находки доказват, че хората в този район отглеждали лозя и произвеждали вино през 13 век пр.н.е. Демиркапиският регион разполага с отлични климатични и почвени условия за отглеждане на лозя.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.12.2019
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера, е задължително да се обадите  на туристическа агенция „Пуерто“ ООД/Телефон: 0888 62 96 27
5. Ваучерът важи за: ЧНГ 2020 във Винарска изба "Попова Кула", Македония! 2 Нощувки + Закуски и Вечери + Празнична Новогодишна Вечеря + Вечеря на 01.01.2020 с музика на живо + Винен тур само за 242 лева на човек!

 

В цената са включени:

2 нощувки със Закуски и Вечери, Празнична Новогодишна Вечеря - 31.12.2019, Вечеря с Музика на живо - 01.01.2020, Винен тур.
    
В цената не са включени:

Транспорт

 

Отстъпки и доплащания:

Деца до 6.99 год. – безплатно
Деца от 7 до 11.99 год –  заплащат 40 % от цената за възрастен в двойна стая

За фирмата
Туристическа агенция Пуерто ООД е основана през 2014г.
  
Основната дейност на туристическа агенция Пуерто е:

Организиране на групови автобусни и самолетни екскурзии и почивки в цял свят
Организиране на индивидуални пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес
Ученически екскурзии и лагери в България и чужбина
Резервация на хотели
Обслужване на международни прояви, конгреси,конференции и семинари
Входящ туризъм и перфектно обслужване на чужди туристи в България
Предлагаме също :

  • Автобусни билети за страната и цяла Европа
  • Самолетни билети за цял свят
  • Екзотични почивки
  • Организирани екскурзии

Екскурзии за абитуриентски балове
Зелени, бели  и сини училища в България  и чужбина 
Ученически екскурзии