Международен Детски Лагер SKOURAS CAMP, Халкидики, Гърция! Пакет от 7 Нощувки All Inclusive + Транспорт! Цена: 575 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Детски и Младежки лагер 'Skouras' съчетава образование, спорт и забавление за деца и тийнейджъри между 6 и 16 години!

Описание на офертата:

Международен Детски и Младежки езиков лагер 'Skouras'

Халкидики, Гърция


7 Нощувки със Закуски + Обяд + Следобедни Закуски и Вечери

Анимационен екип и Ръководител на групата в лагера


Цена: 575лв (на човек)

 

Дати: 14.08.2020 - 20.08.2020

       

 

Описание:

Спортният и езиков лагер “Skouras” се намира в село Fokies в Халкидики (Касандра), един от най-популярните летни курорти в Северна Гърция. Лагерът е основан през 1988г. Незабравими летни ваканции за деца и тийнейджъри на възраст между 6 и 16 години.
Лагерът съчетава образование, спорт и развлечения с много добре организирана програма, която включва различни ежедневни дейности, игри и спорт.

ДНЕВНА ПРОГРАМА:

8:00ч. – 8:30ч. Събуждане
8:30ч. – 9:00ч. Закуска
9:00ч. – 9:30ч. Основно почистване на къщичките
9:30ч. – 10:00ч.Проверка

10:00ч. – 12:30ч. Море . Всяко дете се учи на плуване и на различни водни спортове като: кану-каяк, плажен волейбол, водна топка и т.н. Децата плуват в морето под наблюдението на техните ръководители, спасители и треньори.

12:30ч. – 13:00ч. Топла баня след морето

13:00ч. – 13:45ч. Oбяд

14:00ч. – 17:00ч. Обедна почивка или уроци по английски език. Всички деца трябва да бъдат в къщичките си с ръководителя си. През това време те могат да играят забавни игри или различни занимания от развлекателната програма (песни, скеч или танци)

17:00ч. – 17:15ч. Следобедна закуска

17:15ч. – 19:00ч. Спорт. Спортната програма е разделена на 2 часа спорт. За да имат възможността да посетят всеки един от обектите, групите посещават 2 спортни дейности дневно.За всеки спорт имама треньор, който тренира децата и гарантира за правилното изпълнение.

19:00ч. – 19:40ч. Хоби. Децата могат да изберат спорта, който им харесва и да участват под наблюдението на инструктори / треньори. Освен това, могат да изберат дейности като рисуване, занаяти, създаване на бижута, театър, таекуондо, шах, модерни и традиционни танци.

20:00ч. – 20:45ч. Вечеря

21:00ч. – 23:00ч. Развлекателна програма – Всеки ден се организират театрални представления, пеене, игри и състезания, както и екскурзии до околните села, прекарвайки нощта на плажа и т.н. Всичките дейности се извършват под надзора на треньорите и ръководителите.

23:30ч. - 24:00ч. Време за сън (съобразно възрастта на децата)

*Дневната програма може да се промени спрямо специфичните нужди на всяка група.


РАЗВЛЕКАТЕЛНА ПРОГРАМА:

Развлекателната програма е най-важната част от ежедневните дейности. Нашата цел е да научим децата да сътрудничат помежду си и да станат по-креативни. Анимационият екип действа като модел за децата и с тяхното активно участие им помагат да развият самочувствието си.

Някои от развлекателните дейности :

    • Международни нощи
    • Конкурс по пеене
    • Костюм парти край басейна
    • Търсене на съкровище
    • Конкурс по рисуване
    • Сафари (30км.)
    • Нощувки край морският бряг
    • Парти край басейна
    • Спортни турнири
    • Игри
    • Конкурс за таланти
    • Караоке парти

Също така, организираме екскурзии по желание :

• Екскурзия до традиционното село Афитос • Екскурзия до космополитното село Калитеа • Еднодневна екскурзия до Солун • Дневен круиз до Атос • Полу-дневен круиз до втория ръкав на Халкидики (Ситония) • Екскурзия до аквапарка в Солун

БЕЗОПАСТНОСТ – МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

В лагера работят около 150 треньори, учители, аниматори, водни спасители, психолози и педагози – професионален екип с дългогодишен опит. В медицинския център в лагера има 2 лекарски кабинета, където дежурят педиатри и две медицински сестри 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. В случай на спешност голямата областна болница в гр. Полигирос е на 40 минути път от лагера. За безопасността на децата на плажа и басейна се грижи екип от професионални спасители с тясна специализация – на плажа бдят плажни спасители, а край басейна – професионалисти в безопасността на плувни басейни.
В лагера функционира цялостна пожароизвестителна и предохранителна система. Автономен контролиран от местните здравни власти водоизточник, както и възможност за автономно електрозахранване в случай на нужда. Лагерът притежава сертификат ISO 220000, HACCP за контрол на безопасността на храните в лагера. Квалифицирани спасители и треньори придружават децата в басейна и в морето, както и в спортните им дейности през целият ден. Всеки сектор си има собствен пазач, както и 24 часова охрана на базата.

Медицински център

Лагерът разполага с напълно оборудван медицински център, който работи 24 часа. Персоналът се състои от двама лекари, две медицински сестри и един шофьор в случай на спешна нужда. Медицинският център сътрудничи с две поликлиники: Касандра (на разстояние 11 км от лагера) и Мудания (на разстояние 15 км от лагера). За по-сериозни случаи ни обслужва главната болница в Полигирос. Лагерът осигурява пълна медицинска помощ за всички деца.

НАСТАНЯВАНЕ

Лагерът е разделен на 6 различни и самостоятелни сектора. Всеки сектор се състои от комфортни бунгала с двуетажни легла. Всяко бунгало разполага с баня и тоалетна и може да приюти между 8-12 деца.

РЕСТОРАНТ

Ресторантът е пълно оборудван с най-новите технологии. Квалифициран екип от хора е отговорен за кетъринг услугите и осигуряването на лагера с всички необходими хранителни запаси. Те са отговорни за подготовката и за сервирането на яденето. Гарантират, че храната е винаги прясна, вкусна и здравословна.

СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ

SKOURAS Sports Camp разполага с една от най-добрите спортни бази в летен лагер. На територията на лагера са разположени: 2 плувни басейна; 4 баскетболни игрища; 4 футболни терена; 2 тенис корта; 2 игрища за хандбал; 2 игрища за бадминтон; 8 и 14-метрови кули за катерене; 10 батута; зала за тенис на маса; 80-метров въжен тролей. В лагера има условия и за колоездене, конна езда, стрелба с лък, екстремни спортове и бойни изкуства, водни и плажни спортове, художествено ателие, ролери,

Пясъчният плаж аеробика-Йога, шах, танци и др.

ПЛАЖЪТ

Плажът е на около 200 м от лагера, като до него децата биват водени от своите ръководители. Лагерът осигурява професионални морски спасители, а плажът се ползва само от децата. Външни посетители не биват допускани. Мястото е специално избрано и заради спокойното и плитко море.

Официален сайт на Skouras camp:

http://skourascamp.com/bg/

 


Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 14.08.2020
2. Всеки има възможност да купи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера, е задължително да се обадите  на туристическа агенция „Пуерто“ ООД Телефон: 0888 62 96 27
5. Ваучерът важи за: "Международен Детски и Младежки Лагер SKOURAS CAMP, Халкидики, Гърция! Пакет от 7 Нощувки All Inclusive + Транспорт! Цена: 575 лева на човек."

 

Цената включва:

* Транспорт с лицензиран автобус
* 7 нощувки
* Изхранване /закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/
* Медицинска застраховка
* Анимационен екип /представители на лагера/
* Ръководител и лидер на групата в лагера /представители на лагера/
* 1 Ръководител на групата / представител на училището в България, при група над 15 деца/


Цената НЕ включва:

* Езикова английска школа - 3 евро ден за дете
* Разходи от личен характер

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Задграничен паспорт или лична карта с шест месечна валидност от датата на отпътуване, Декларация – съгласие от родителите , няма санитарни и медицински изисквания.

За фирмата
Туристическа агенция Пуерто ООД е основана през 2014г.
  
Основната дейност на туристическа агенция Пуерто е:

Организиране на групови автобусни и самолетни екскурзии и почивки в цял свят
Организиране на индивидуални пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес
Ученически екскурзии и лагери в България и чужбина
Резервация на хотели
Обслужване на международни прояви, конгреси,конференции и семинари
Входящ туризъм и перфектно обслужване на чужди туристи в България
Предлагаме също :

  • Автобусни билети за страната и цяла Европа
  • Самолетни билети за цял свят
  • Екзотични почивки
  • Организирани екскурзии

Екскурзии за абитуриентски балове
Зелени, бели  и сини училища в България  и чужбина 
Ученически екскурзии