Мъжки колан, изработен от растително издъбена кожа и италианска катарама. Промоционална цена: 36 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 1

Спортен мъжки колан, много подходящ за дънки и по-спортни панталони, тъмно кафяв цвят!

Описание на офертата:

Направете си един страхотен подарък -

Мъжки колан, изработен от растително издъбена кожа и италианска катарама, прецизна изработка. Произведен в България!

Промоционална цена от 36 лева!

 

Описание: Коланът е плътен и мек, много подходящ за дънки и по-спортни панталони. Изработен е от растително издъбена кожа. За да завършим вида на колана сме избрали италианска катарама с прецизна изработка.

Материал: Растително издъбена кожа.

Широчина: 4 см

Размери/Талия: 85 / 95 / 105 / 115 / 125 см

Опаковка: Включена кутийка с фирмено лого

Цвят: Тъмно Кафяв

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.12.2019
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите  на "Принц" ООД на телефон: 066 803 489 или 066 807 467

5. Ваучерът важи за: "Мъжки колан, изработен от растително издъбена кожа и италианска катарама, Тъмно кафяв. Промоционална цена: 36 лв."

6. Доставката се извършва от куриерска фирма, в зависимост от населеното Ви място, в рамките на 5 работни дни и е за сметка на купувача.

За фирмата
PRINCE е основана през 1991 в Габрово град със стари традиции. Началото е една добре позната история – фамилна работилница, където няколко занаятчии ръчно изработват кожени изделия използвайки уменията предавани от поколение на поколение. Уникалният подход към дизайна, съчетан с високо качество на материалите скоро довеждат до бързо развитие на фирмата.
 
През годините са въведени много нови форми,  материали и иноваторски решения но философията да създаваме висококачествени модни продукти с идеални пропорции продължава. Колекциите на PRINCE обхващат линии от чанти, колани и аксесоари притежаващи собствен дизайн. Нашите продукти целят да осигуряват максимален комфорт и удобство. Те са индивидуално замислени и представя деликатен баланс между функционалност и моден дизайн.
 
Известноста на марката произлиза от оригинални идеи и местни традиции в производството, съчетани с ангажимента ни за висококачествено обслужване на клиента. PRINCE се очертава като дизайнер на България пазар с луксозни кожени изделия, подаръци за мъже и жени, чанти, портфейли и колани.