Карнавалът във Венеция - Автобусна екскурзия, 3 Нощувки със Закуски и Туристическа програма и Екскурзовод, само за 189 лева! Дата: 21.02.2019

    • :
    • :
  • Добри сделки: 27

'Полетът на Ангела' - Карнавалът във Венеция: Автобусна екскурзия 3 Нощувки + Закуски + Туристическа програма + Водач от агенцията само за 189 лева на човек от България травъл!

Описание на офертата:


Автобусна екскурзия "Карнавалът във Венеция - Полетът на Ангела"

ВЕНЕЦИЯ е един уникален град, разположен в Италия и безспорно най-романтичният в света. Основан преди 1500 години на 117 различни острови, Венеция е свързана със серия от над 150 канали, 400 мостове и множество древни улици. Венеция несъмнено е един от най-красивите и популярни градове в целия свят, който се радва на голямо туристическо посещение през цялата година.

Известен като „най-красивата улица на цяла Венеция” и минаващ през целия град е Големия канал. Пътуването по каналите е най-добрия начин да се разгледа града. Естествено такава възможност предлагат добре извистните на всички гондоли. Това е нещо, което трябва до направите, а преживяването е незабравимо. В случай, че имате повече време, с корабче можете да се разходите и до островите на Венецианската лагуна: о-в Бурано – известен с древното производство на фини бродерии и о-в Мурано – прочут с изработката на прекрасното венецианско стъкло.


Дата: 21.02.2019

ПРОМО Цена: 189 лева на човек!

  

Програма:

1 ДЕН
21.02.2019. Отпътуване от площад Руски паметник в 06:30ч. по маршрут Ниш – Белград – Загреб. Пристигане в Загреб и настаняване в хотела. Нощувка.


2 ДЕН
22.02.2019.
Закуска. Отпътуване за Венеция. Пешеходна разходка с местен екскурзовод във Венеция: площад "Сан Марко" с едноименната катедрала, съхранила в себе си богатствата на Венецианската република и Камбанарията - един от символите на Венеция; Дворецът на дожите - официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797 г.; Мостът на въздишките, наричан така заради въздишките на затворниците, които, влизайки в затвора, виждали за последен път венецианската лагуна. Разходка до моста "Риалто". Свободно време. Нощувка в района на Венеция.

3 ДЕН
23.02.2019
Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до Верона-градът на любовта с къщата на Ромео и Жулиета, Римския Амфитеатър, известен като „Арена ди Верона” и площад „Ербе”, който е разположен в центъра на града, Сирмионе и езерото Гарда - най-голямото и най-богатото на слънце и светлина измежду езерата на Южните Алпи. Нощувка в района на Венеция.

4 ДЕН
24.02.2019
Закуска. Отпътуване с корабче за Венеция - най–изумителният и романтичен град в света. Свободно време за участие в пищните празненства на най-стария и прочут карнавал в Европа, невероятна феерия на въображението и изкуството. Наблюдаване на най-важното събитие на Карнавала-"Полетът на Ангела". Свободно време или допълнителна екскурзия (с доплащане) до островите Мурано и Бурано - можете да посетите прочутите острови в сърцето на Венецианската лагуна: Мурано - известен с ателиетата за художествено стъкло и Бурано - островът на дантелите. Отпътуване за България.


5 ДЕН
25.02.2019
Пристигане в София около обяд.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 21.02.2019
Ваучерът важи за следните дати на екскурзията: 21.02.2019
2. Ваучерът важи за "Карнавалът във Венеция 'Полетът на Ангела' - Автобусна екскурзия 3 Нощувки + Закуски + Туристическа програма + Водач от агенцията само за 189 лева на човек от България травъл!"
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан на туроператора.

4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се свържете с туристическа агенция „България Травъл“ ЕООД на телефон 0899 53 99 66 в рамките на 3 работни дни, като настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.
5.
Всеки потребителя може да закупи неограничен брой ваучери.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
* Транспорт с лицензиран автобус;
* 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района Загреб;
* 2 нощувки със закуски в хотел 3* в района на Венеция, Италия;
* Туристическа програма във Венеция
* Наблюдаване на най-важното събитие на Карнавала – Полетът на Ангела;
* Водач от агенцията.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Градски транспорт с корабче във Венеция - 9 евро на посока (заплаща се на място);

* Целодневна екскурзия до Верона, Сирмионе и езерото Гарда - при минимален брой – 25 души – 26  евро (деца 6-12 г. -13 евро);
* Екскурзия до островите Мурано и Бурано - 19 евро (при минимален брой 25 човека);
* Пътни и магистрални такси – 19 евро (заплащат се задължително към туроператора)
* Градска такса  в Италия– 2 евро на ден и градска такса Загреб -1 евро на ден(заплаща се задължително при настаняване)
* Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 5.90 лв. / за лица над 65 г. – 11.80 лв; за лица над 75 г. – 17.70 лв./;
* Входни такски за посещаваните обекти.

За фирмата

България травъл ЕООД е туристическа агенция за ценители на удобното и спокойно пътуване. Всяка екскурзия или почивка, на която отидете с България травъл ще бъде организирана перфектно и вие няма да се грижите за нищо.
Туристическата агенция предлага екскурзии и почивки по света и у нас. Ако си търсите круиз, професионалистите, които работят в България травъл, ще ви предложат най-изгодните оферти. Когато имате нужда от самолетни билети, билети за ферибот или каквато и да било помощ, свързана с вашите пътувания и почивки, можете да разчитате на България травъл.