Карнавалът в Струмица! Автобусна екскурзия с Нощувка, Закуска и Вечеря, Посещение на Мелник и Рупите. Цена: 115 лв. Дата: 29.02.2020

    • :
    • :
  • Добри сделки: 1

Екскурзия до Македония! Струмица Ви очаква с един от най-веселите Балкански карнавали и пиперливото си чувство за хумор!

Описание на офертата:

Карнавалът в Струмица, Македония
(Автобусна Екскурзия) 

 

Градът, който никога не спи...

Градът под Царевите кули, в Струмишката котловина, заобиколен от природни красоти и много настроение, Струмица Ви очаква с един от Най-веселите Балкански карнавали и пиперливото си чувство за хумор!

 

Дата: 29.02.2020

ПРОМО Цена: 115 лева на човек!

  
Описание:

Всяка година в началото на Великденските пости (около Сирни Заговезни) Струмица се превръща в място, кипящо от живот, градът е обитаван от приказни герои, фантастични същества, исторически личности и филмови звезди. Празничната фиеста започва в събота с избора на Принцът и Принцесата, които ще предвождат шествието. В главната карнавална вечер е и празникът на сгодените двойки. Тогава всички мъже са маскирани, а годениците им трябва да познаят своя възлюбен. Традицията на карнавала датира още от предхристиянски времена, като през времето е променяна и обогатявана с нови елементи. До 1991 година организирането на шествията е било спонтанно и продукт на всенародния импулс. От 21 години насам община Струмица се грижи за организацията на празника. Повечето жители и гости на града са маскирани, макар да не са част от официалната програма. За тези, които не са подготвени, се раздават безплатни маски „Домино". И деца, и възрастни се превръщат в част от веселието в трепетно очакване на приказното дефиле на участниците, което преминава по централните улици на града и завършва на площада. Шествието започва с мажоретки, следвани от духов оркестър и пищна няколко минутна заря. Участниците в програмата са предимно млади хора от цял свят. Публиката остава без дъх през всичките 3 часа на официалната програма, в която дефилират повече от 600 групи и индивидуални участници. Интересен факт е, че голяма част от костюмите и маските за празника се правят ръчно в продължение на много месеци.


Програма:

1 ДЕН
Маршрут: София – Мелник – Петрич - Струмица.
Отпътуване от София в 6:30ч. Национален стадион Васил Левски, пристигане в Мелник. Пешеходна разходка в Мелник, свободно време за обяд. В 12:00ч. отпътуване за Струмица. Пристигане в града около 14:00ч. и настаняване в хотел Gligorov 4* или подобен около 14:30ч. Свободно време в центъра за обяд. Вечеря в 19:00ч., след което ще се потопите в карнавалното шествие на града с много настроение и цветен парад. Нощувка.2 ДЕН
Закуска в хотела. Отпътуване за местността Рупите, посещение на храма Св. Петка и разглеждане на къщата на баба Ванга. Отпътуване за София в 15:00ч.тпътуване за България.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 29.02.2020
Ваучерът важи за следните дати на екскурзията: 29.02.2020
2. Ваучерът важи за "Карнавалът в Струмица! Автобусна екскурзия с Нощувка, Закуска и Вечеря, Посещение на Мелник и Рупите. Цена: 115 лв. Дата: 29.02.2020"
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан.
4. Преди закупуване на ваучера е желателно да се обадите  на туристическа агенция „Пуерто“ ООД Телефон: 0888 62 96 27, за да проверите наличността на свободни места.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

*Транспорт с луксозен мини ван
*Нощувка
*Закуска и Вечеря
*Посещение на Струмица и участие в карнавала
*Посещение на Мелник и Рупите
*Медицинска застраховка с Асистанс и покритие 5000 евро *Пътни и магистрални такси
*Представител на агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
*Входна такси
*Разходи от личен характер
Доплащания и намаления:
*Медицинска застраховка за лица над 69 г. - 2 лева

За фирмата
Туристическа агенция Пуерто ООД е основана през 2014г.
  
Основната дейност на туристическа агенция Пуерто е:

Организиране на групови автобусни и самолетни екскурзии и почивки в цял свят
Организиране на индивидуални пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес
Ученически екскурзии и лагери в България и чужбина
Резервация на хотели
Обслужване на международни прояви, конгреси,конференции и семинари
Входящ туризъм и перфектно обслужване на чужди туристи в България
Предлагаме също :

  • Автобусни билети за страната и цяла Европа
  • Самолетни билети за цял свят
  • Екзотични почивки
  • Организирани екскурзии

Екскурзии за абитуриентски балове
Зелени, бели  и сини училища в България  и чужбина 
Ученически екскурзии