Дамско Портмоне, изработено от екзотична кожа! Цвят Ванилия! Промоционална цена: 90 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Портмоне с щампа на питон и хоризонтални цветни райета. Интериорът е едноцветен, една преграда с цип, много отделения за карти и две по-големи отделения.

Описание на офертата:

Направете си един страхотен подарък -

Модерно Дамско Портмоне от екзотична кожа! Произведено в България!

Промоционална цена от 90 лева!

 

Описание: Елегантно и свежо дамско портмоне, което може да събере всичките ви неща. Изработено от екзотична кожа със щампа на питон и хоризонтални цветни райета. Интериора е едноцветен, има една преграда с цип, много отделения за карти и две по-големи отделения.

Материал: Екзотична кожа, щампа Питон

Затваряне: Цип

Интериор: Едноцветен, една преграда с цип, много отделения за карти и две по-големи отделения.

Размери: 20 / 11 / 2 / cм

Опаковка: Луксозна картонена кутия

Цвят: Ванилия

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 31.05.2020
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите  на "Принц" ООД на телефон: 066 803 489 или 066 807 467

5. Ваучерът важи за: "Елегантно Дамско Портмоне, изработено от екзотична кожа! Щампа питон, хоризонтални райета, цвят - Ванилия! Промоционална цена: 90 лева."

6. Доставката се извършва от куриерска фирма, в зависимост от населеното Ви място, в рамките на 5 работни дни и е за сметка на купувача.

За фирмата
PRINCE е основана през 1991 в Габрово град със стари традиции. Началото е една добре позната история – фамилна работилница, където няколко занаятчии ръчно изработват кожени изделия използвайки уменията предавани от поколение на поколение. Уникалният подход към дизайна, съчетан с високо качество на материалите скоро довеждат до бързо развитие на фирмата.
 
През годините са въведени много нови форми,  материали и иноваторски решения но философията да създаваме висококачествени модни продукти с идеални пропорции продължава. Колекциите на PRINCE обхващат линии от чанти, колани и аксесоари притежаващи собствен дизайн. Нашите продукти целят да осигуряват максимален комфорт и удобство. Те са индивидуално замислени и представя деликатен баланс между функционалност и моден дизайн.
 
Известноста на марката произлиза от оригинални идеи и местни традиции в производството, съчетани с ангажимента ни за висококачествено обслужване на клиента. PRINCE се очертава като дизайнер на България пазар с луксозни кожени изделия, подаръци за мъже и жени, чанти, портфейли и колани.