Белград - Автобусна програма с 2 Нощувки със Закуски, Панорамни обиколки и Водач от агенцията. Цена: 161 лева!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 8

Автобусна екскурзия до столицата на Сърбия - Белград! 2 Нощувки + 2 Закуски + Панорамна обиколка на Ниш + Водач от агенцията, само за 161 лева на човек!

Описание на офертата:


Белград - Автобусна програма

Белград е университетски град, научен и културен център на страната. Има над 30 музея и галерии, между които са Музеят на лова, на ж.п. транспорта, на сръбския географ Йован Цвиич. Също така има 7 театъра, филхармония и много киносалони. Всяка година през май се провежда фестивалът „Белградска пролет“, а през октомври детския международен фестивал „Радостта на Европа“.


Четири моста на река Сава свързват двете части на града – старата и новата (модерната), наречена Нови Београд. В Нови Белград е новата сграда на Скупщината, Галерията на модерното изкуство, много жилищни сгради, магазини, училища, разположени върху доскоро пусти блатисти и пясъчливи места край брега на река Сава. Оттук Нови Београд се слива със Земун.

Най-старото и забележително място в Белград е крепостта Калемегдан. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Високите, здрави стени, портите Стамбул, Караджорджева, Дефтердарева, Видинска, Леополдова, Стражевите кули и дълбоките ровове мълчаливо напомнят за отминалите векове. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата – гълъб, символ на победата и мира. Скулптурата е елемент от визитната картичка на Белград и емблема на телевизията.


 

Дати: 03.04.2020 - 05.04.2020
          17.04.2020 - 19.04.2020
      

ПРОМО Цена: 161 лева на човек!

  

Програма:

1 ДЕН София - Ниш - Белград
Отпътуване от София – Автогара "Сердика" в 07:00 сутринта по маршрут Калотина – Ниш. Кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш: Площадът на освобождението; Нишката крепост; пешеходната улица „Обреновичева“; Казанджийското сокаче. Свободно време. Отпътуване за Белград. Посещение на най-големия православен храм в света „Св. Сава“. Настаняване. Късния следобед - панорамна туристическата програма в Белград,  която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Свободно време за почивка и самостоятелна разходка. Нощувка.


2 ДЕН Белград - Нови Сад
Закуска. Свободно време или по желание екскурзия. Екскурзия по желание (при минимум 20 души): - Авробусна екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад. Посещение на Сремски Карловци - един от основните културни центрове на сърбите, известен с винарните си. Пешеходна разходка и свободно време в Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия. Връщане в Белград. Свободно време или по желание екскурзия. Екскурзия по желание (при минимум 20 души): - при предварителна заявка разходка с корабче по Сава и Дунав (при подходящи метеорологични условия). Екскурзия по желание (при минимум 20 души): - При предварителна заявка – вечеря в традиционен сръбски ресторант на бохемската улица „Скадарска“. Нощувка.

3 ДЕН Белград - София
Закуска. Отпътуване за България. По пътя - посещение на историческия комплекс Опленац с църквата "Св. Георги". Пристигане в София на автогара "Сердика" вечерта. 

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: 17.04.2020
2. Ваучерът важи за "Екскурзия до Белград - Автобусна програма с 2 Нощувки със Закуски, Панорамни обиколки и Водач от агенцията. Цена: 161лв. Дати: Април"
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан.
4. Преди закупуване на ваучера се обадете на
туристическа агенция „Караджъ турс“ ЕООД на телефон
0700 10 403 в рамките на 3 работни дни, настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
* Tранспорт с лицензиран туристически автобус
* 2 нощувки със Закуски в хотел *** в Белград
* Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Белград
* Комбинирана екскурзия - автобусно - пешеходен тур из историческите забележителности на Белград
* Кратка пешеходна обиколка на гр. Ниш
* Пътни, гранични, магистрални такси

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Градски такси за хотелите по маршрута 4.80 евро / 9.40 лева на човек (заплаща се задължително към пакета)
* Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни са БЕЗПЛАТНИ;
* Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс - заплаща се при резервация
* Входни такси за музеите попрограма

За фирмата

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!