Бънджи Скокове (гр. Клисура)

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Почувствайте свободата, която ви дава СКОКА С БЪНДЖИ!

Описание на офертата:

Бънджи Скокове - гр. Клисура 

(Дати: 1, 7 Декември)

 

А сега за любопитните. Накратко...
Сигурно вече сте прочели из енциклопедиите, че „бънджи скоковете водят началото си от остров Пентекост в Тихия океан”. И че „жителите на едно от племената и до днес строят до 25-метрови кули от бамбукови стъбла, от където младежите, завързани за краката с лиани, скачат, за да докажат своята зрялост и да заслужат правото да се наричат мъже.”. И преди да се изплашите, че „бънджи” значи да ви вържат с лиани от бамбук и да ви хвърлят от 25 метрова кула”, сте видели, че „на 1 април, 1977 година четирима членове на Клуба за Опасни спортове към Оксфордския университет осъществяват първият съвременен бънджи скок.”. (странно разбиране за първоаприлска шега имат тия от Оксфорд, нали?). Но това е само сухата информация. Ако се поразровите в интернет, ще откриете много снимки или видеа на летящи хора вързани с въже, който крещят, стискат очи или просто експлоадират от удоволствие. Но докато не го изпиташ, никога не можеш да знаеш защо го правят.

Пленителната актриса Елизабет Шанън например пита – „защо са ми наркотици, когато мога да скачам с бънджи? Без свръхдозиране, без махмурлук и без капка съжаление на другия ден”. Един друг майстор на мъдрата мисъл предлага: „Ако ще скачате заради любов – направете го с бънджи. То поне ще ви върне обратно и ще има време да помислите дали наистина си заслужава”. Може да е безсрамно и нахално, но много хора твърдят, че всъщност скокът с бънджи е най-близо до секса. А кой не иска повече секс?

Тези няколко секунди никога няма да бъдат забравени. Обещаваме ви! Почувствайте свободата, която ви дава скока с бънджи! Кой знае, може би ще намерите нова страст? Но сме длъжни да ви предупредим – имайте предвид, че дори един опит може да доведе до пристрастяване! И ако завършим така, както започнахме: „Какво е бънджи?”, ще отговорим: „Да опиташ от риска и да изграждаш крилете си по пътя надолу!”

А заради всички, които не са скачали досега с бънджи и се свържат с нас, за да го направят, ще перефразираме един френски критик: „Завиждаме ви! Завиждаме ви че за пръв път ще направите нещо, което ние не можем да спрем да правим отново и отново!”

 

Бънджи Скокове гр. Клисура

(Дати: 1, 7
 Декември)


Височина: 70 м

Местоположение: на път № 6 (подбалканския път за Бургас) на 100 км от София,  посока Бургас, около 2 км преди град Клисура, на 10 км след разклона за Копривщица и на 3 км след мостче, под което ще минете, на което пише „ДОБРЕ ДОШЛИ В ОБЩИНА КАРЛОВО”

GPS координати на място за паркиране: 42.703146,
24.418014

Цена: 59лв.

Условия на офертата:

   1. Валидност на ваучера: до 07.12.2019
   2. Ваучерът важи за: Бънджи Скок, гр. Клисура

   3. Ваучерът важи за един човек.

    4. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
   5. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
   6. Преди закупуване на ваучера е необходимо предварително да се обадите на телефон:
      0888 391 240 или  02 943 47 30

За фирмата